Balchik.net News

17 август 2011
Автоматично обновяване на каналите на цифровата телевизия
От днес в мрежата на Balchik dTV можете да обновите списъка на каналите автоматично. Необходимо е единствено да превключите на един от канали 1 до 8 (БНТ, bTV, NovaTV, Diema, Diema 2, TV7, Planeta TV, The Voice) и в случай че има промяна - добавени канали или промяна в програмната схема списъкът ще се обнови. На някои модели приемници е необходимо натискането на бутона "OK" от дистанционното за завъшване на обновяването и рестарт на приемника. ВАЖНО !!! - Поради невъзможността да поддържаме тази услуга според стандартите на всеки отделен производител на телевизори, клиентите ни, използващи цифровите тунери на телевизорите си няма да могат да се възползват от тази услуга и е необходимо презареждането на каналите ръчно, за да се отразят промените. Благодарим Ви за разбирането !
16 юни 2011
Промяна в програмната схема на цифровата телевизия
Преустановено е излъчването на телевизии EBF, MTV и DIVA Universal. Поради променени параметри за приемането на телевизиите Planeta Folk, Super 7 e Nova Sport е нужно да се презаредят програмите от цифровите приемници и телевизори. Balchik TV се извинява за причиненото неудобство. Промените са отразени в програмната схема на сайта.
17 май 2011
Промяна в програмната схема на цифровата телевизия
Промяна в програмната схема на цифровата телевизия. Преустановено е излъчването на телевизия Music Box Slovakia и радио Hit FM. Промените са отразени в програмната схема на сайта. Желателно е да презаредите презаредете каналите на приемника си.
11 април 2011
Стартира услугата EPG в мрежата на Балчик dTV
Стартираме услугата EPG в цифровата ТВ мрежа. Услугата представлява информация за предаването, което се излъчва в момента, началния и крайния му час, както и програмата на съответната телевизия за няколко дни напред. Информацията ще излиза в долната част на телевизора Ви, върху информационната лента - при смяна на канала, както и при натискане на бутон Info от дистанционното на цифровия приемник. Не е необходимо презареждане на канали или допълнителни настройки.Клиентите ползващи цифровия тунер на телевизора си - имайте впредвид, че услугата може и да не работи на Вашия телевизор !
10 март 2011
Промяна в програмната схема на цифровата телевизия
Промяна в програмната схема на цифровата телевизия. На мястото на телевизионни канали Pro BG и Discovery Travel са пуснати съответно bTV Action и Utilisima. За да излизат каналите с новите имена, моля презаредете каналите от приемника си.
6 февруари 2011
Смяна на IP адреси
Извършва се смяна на IP адресите на всички клиенти. Ще Ви посети техник на фирмата. Моля, ако имате някакви въпроси или някаква пречка да се свържете с нас.
1 февруари 2011
Промяна в програмната схема на аналоговата телевизия
На мястото на телевизионни канали Pro BG и Discovery Travel са пуснати съответно bTV Action и Utilisima. Не се налага презарждане на програмите на Вашия Тв приемник.